Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I naturen er der en vekselvirkning mellem vækst og død -


VÆKST-TID

De hvide kirsebærtræer blomstrer
som lette skyer på det grønne hegn.
Nogle få træer har på ti år forvandlet sig
til et bælte af fuglebær.

På landkortet breder storbyerne sig
i røde, næsten blodige plamager.
I løbet af ti år har verdenshistorien
gennemløbet flere århundreders generationer.

Den hårde kerne spytter vi ud,
vi svælger i det saftige kød.
Dødens takt må øges med væksten.
Kirsebærtræerne blomstrer for dine øjne.




Fri vers (Fri form) av per-olof.dk
Läst 218 gånger
Publicerad 2013-05-14 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

per-olof.dk
per-olof.dk