Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trykt i en nu forsvunden ugeavis 'Demokraten' 6.april 1984. Sat i musik for kor af Niels Erik Nielsen.


EN LILLE SANG

En enkelt, enkel stemme,
et enkelt, enkelt instrument,
som jeg ikke mer kan glemme,
selv når jeg er forstemt, forstemt.

En glød i mørkets mave,
en spire hvis: hvorfra? er mit: hvorhen!
“Lad mig vokse med min have,
lad mig blomstre, som den fjerne sommereng.”




Fri vers (Fri form) av per-olof.dk
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 20:45



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
underbart att möta ickesvenska men så besläktade ord!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

per-olof.dk
per-olof.dk