Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tecken!

 

Sömlöshet
Orklöshet
Olust

Är ett tecken på åldrandet

Åldrande är ett hem utan fönster
Åldrande är ett hav utan särskild äventyr
Åldrandet är en skog utan fåglar

Åldrandet är ett liv utan ett verklig liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-15 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP