Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter Vår


Han släppte sitt grepp
Dödgrävarskalbaggen
Med de röda banden över ryggen
Flyr
Med öppna ögon
Blinkar vitsippsblomman
Och liljekonvaljespjuten
Marscherar upp till försvar
Ännu en vår
Med blåbärsris och fågelsång
Inte förrän sommaren mognat
Före han kommer åter




Fri vers av vera gade VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-15 15:52

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Åh denna vår Vår - Skön sång!
2013-05-16

  Björn Nilsson VIP
Här är hägg och hästkastanjen med sina härliga strutar på gång - dödgrävaren kan gott gräva ned sig ett tag till!
2013-05-15

  aol
så vackert skaldat här vännen,
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP