Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eviga spörsmål, av anakreon, inspirerade till kommentaren. Texten har legat i utkast sedan 2012 04 17 eller däromkring. Bilden är ett samarbete mellan min egen kamera och det som blivit motivet.


Kritik på en text (2540) Mest bara ord?





Kommer mig att tänka på frågeställningen
om våra gator sandas.

Är det så att våra gator sandas?
Om så är, bryr sig sanden alls om var den landas?

Jag har inget bra svar på den frågan.
Jag förstår nog inte ens mig på
den möjliga meningen i en fråga ställd på det viset.

Det kanske är en fråga blott till för
att sätta myror i huvudet på folk.

Retoriska frågor handlar väl ofta mer om något
annat än att alltid kunna finna ett självskrivet svar?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-06-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP