Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Station

Kallt Ljus på kakel,
pissgult, blankt,sterilt och platt,

Folk flyter längs gången,
Någon är med barn,
Någon med hörlurar och flashback,
Någon med jobbet,
Någon ska snart slussas vidare,
du också?



Någon famlar flummig,
kanylbent och gapigt,
på resa från eget medvetande,
ber någon dra åt helvete,
medan livet tynar

Kroppar forslas vidare ,
likt blodet ut i kroppen,
längs en livlös räls,
I ett pulserande påväg,




Fri vers av styff_
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-15 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_