Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillslut

Hon säger att hon är fri tillslut, men tiden kommer att lugna hennes nyvunna mod

Tiden kommer höja garden och sluta muren igen, som hon lyckats riva tillslut

Hon säger att hon har hittat sig själv, och aldrig släpper taget nu




Fri vers av Rainchild
Läst 243 gånger
Publicerad 2013-05-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild