Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig en tjänst


Du har ett hjärta av hårdaste sten
Du kalla och otäcka människa
Du hårda och elaka varelse
Du kan inte känna något för allt levande
Du saknar empati du hemska man


En enda liten sak vill jag nu be dig om


Dö!




Övriga genrer av Therés
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!