Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha pampig musik på min begravning





tillåt mig applådera, med ett snett leende riktat mot dörren,



tillåt dig själv buga inför min överlägsenhet,



förlåt mig för all ondska,



älska mig för bekräftelsen den ändå skänker,






orden ska fastna i halsen, på den som slukar vad som än serveras,



orden är giftstrukna, men silkeslen hand,



muntert visslar jag en glad melodi, när jag gräver i jorden,



jag vill ha pampig musik på min begravning.




Prosa av hedenstedt
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 20:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var bra.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt