Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför OS!

I "Skära Havre" övar barn lek
i full aktion på dagis diskotek
för att sen ta vid
med väl inövad speed
när det sen blir dags för femringslek





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-17 10:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finurligt skrivet
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt