Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamvargens dag


Skola

Jag går vidare

Genom skolgårdens tomma lekplatser

Träden har tappat alla sina löv

Sanden blåser mig i ansiktet

Ensamvargens dag

Är inget som någon kommer ihåg

Ingen skrapar sina knän mot asfalten mer

Blommorna som vuxit här en gång har inte blivit fler

Jag går vidare

Mot skolgårdens slut

Ensamvargens dag

Blir tystare för varje minut




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 906 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-17 10:39



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Berör starkt!
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen