Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är ett något personligt färgat sätt att återge en tidningsartikel återgiven i Metro, som även den tidningen fått sitt material någonstans ifrån. Nedre delen av texten är min egen fundering, reflektion.


Något litet om brott







I höstas dömdes inte trenne ynglingar av Tingsrätten
efter att ha våltagit en flicka med en vinflaska där den
även något trasade sönder hennes underliv, för att

som det sades, hon kanske varit för blyg för att mer
högljutt ha velat ge sitt samtycke.
Jag tänker då att om trenne pojkar fått

sina snoppar en smula utsatta för sandpapper
eller en slipmaskin, de kunnat vara för blyga för
att lämna sitt medgivande till handlingen.



(Texten har legat i utkast sedan 2013 05 15)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-26 18:32



Bookmark and Share


    Ett utkast
Ärligt talat!
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP