Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himlen öppnade sin port i natt

Himlen öppnade sin port i natt
välkomnade dig in i dess glimmande ljus
änglarna förde dig dit
din sargade kropp orkade inte mer
din son viskade, du kan gå nu
slappna av det är okej pappa
de som du älskade mest stod & höll
dig i hand smekte din kind
kärleken fyllde hela rummet
dina andetag avtog så sakta
så stilla så rofyllt lämnade du livet
tystnaden svepte in med sin mantel
endast sorgens tårar hördes
dina älskade barn tog farväl
tack för allt pappa, vi älskar dig









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-22 17:30



Bookmark and Share


  Dito VIP
Så nära,och fint
2021-08-27

  stormengudrun VIP
Oh, så vackert och sorgligt <3 May he rest in peace <3
2021-08-26

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP