Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så föll jag



Så föll jag
då du höll mig

in i dina ögon
för att finna
mig vara

din underbara
som du sa

och därför bara
tacksamt ta emot
att vara
din älskade
som du önskade dig

och som vore jag
en present

tog du av mig
mitt yttre
för att finna
mitt inre

som en gåva till dig
personligen.







Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-17 15:03



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Så innerligt och oändligt vackert om sann kärlek! Applåd o bokmärker :-)
2013-06-08

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP