Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biljett

Lös enkel biljett
till kärlekens land!




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-17 16:53



Bookmark and Share


  agneta pichler
Går inte
2013-05-27

  © anakreon VIP
Tänker på en vers i Irmelines
poesialbum:
"Kärleken är som en såpad gris
försök hålla fast den på alla vis!"
Calle
på hållplatsen...
2013-05-22

  Annika Persson
Man måste ha råd till det också.
2013-05-22

    Dan Myrbeck
Tusen tack!
2013-05-22

  aol
så vackert,
2013-05-20

  Siggesdotter
En kort text med ett stort innehåll som kan tolkas på lite olika sätt; Det skulle vara underbart om det vore så enkelt! Men det är det såklart när man åker dit med rätt person :-) Fast vid djupare eftertanke - kärlekens land? Vad är alternativet? Bitterheten- eller hatets land? Och då säger jag nej tack utan att tveka!
2013-05-18

  Nina.H
Kan man reklamera dom
biljetterna som inte funkar?
Kul liten text :)
2013-05-18

  Lars Hedlin
JA där kan man stanna vackert ;)
2013-05-18

  Angel of love
Ja där behövs ingen returbiljett!
2013-05-17

  Maj-Lis VIP
De vore inte dumt de
2013-05-17

    ej medlem längre

så ljuvlig ..
2013-05-17

    ej medlem längre
Oja, ifall Du berättar
inköpsstället!
Kan man förresten köpa
via internet( blink,blink)?
2013-05-17

  Angela Bohlin VIP
En önskvärd tanke
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck