Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ofattbara chockerande budskapet om Berit Robin Lagerholms hastiga bortgång


Det gör så förbannat ont, Berit. R.I.P

Jag minns hur jag förundrades över det vackra som du skrev
Jag minns hela berättelsen om indianen och skorpionen
Jag minns hur jag kunde känna andräkten mot min kind

Hur du hade förmågan att få hela berättelsen att bli så fysiskt närvarande
Jag träffade dig på Södermalm en kväll, jag tror vi läste dikter.

Ni var så kära du och Ulf, när ni satt där med den enes hand i den andres.
Det var så jävla vackert Berit!

Och detta dödsbudet gör så förbannat ont!
Fysiskt ont!
Lika fysiskt närvarande är smärtan,
som det vackra i orden som du skrev.

Men du Berit,
du kommer alltid ha en plats
i mitt fysiska hjärta




stenen/ Yv Ericsson




Fri vers av stenen/ Yv Ericsson
Läst 783 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-05-17 18:19



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ojdå. En underbar penna (som var en självskriven skrivvän från första stund) har lagt sig att vila... för evigt.
Tack för allt du hann skriva, Berit!
2013-05-20

  Piann VIP
Detta besked kommer som en chock,
Så många minnesvärda dikter hon skrev.
Fint skrivet om en mycket god poet vän.
2013-05-20

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Men, så förfärligt tråkigt.. så sorgligt.. jag visste inte om detta...verkligen ledsamt att höra.. Tack för att du skrev denna text.
2013-05-20

  Monika A Mirsch VIP
Vi som ännu finns kvar på den här sidan skall nog hålla varandra i handen. Berit skänkte många varma vackra tankar, underbara texter. Sorgen är gemensam!
2013-05-18

  catharina.jerbo VIP
livet är så orättvist ibland. döden likaså. ja. de var ju så lyckliga. det lyste ända hit. <3 Berit.
2013-05-18

  Nina Nightwish
Visste inte... Fy vad tråkigt.. Fina ord.. RIP Berit
2013-05-17

  thyra
En sorg som tynger oss. Tack för fin skrift Yvonne!
2013-05-17

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-05-17

  Lavinia Röd
Ja, så otroligt sorgligt och ofattbart.
2013-05-17

  Måna N. Berger
Fint skrivet Stenen, och jag delar den chockartade smärtan i det här dödsbudskapet med dig, tänker "nej, de skulle ju vara lyckliga, det här kan inte vara sant!"
Men det var sant. Så skört är livet.
2013-05-17

  Lars Hedlin
Berörs och känner med dig KRAM
2013-05-17

    ej medlem längre
vila i frid.. fin text du har skrivit
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson