Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk?

Stanna, ligg kvar
fråga: varför??
låt dem bli spökögda
väck rädslan med existens

Spänn ditt
mot deras
genom att blotta
att fallet i dig,
lever bland dem,

Visa vad du är,
lägg dig på de blanka golv,
där moppen svabbats,
under stress, över dammråttor,
bakom prestige

Du kommer att synas,
nu när du plötsligt är sjuk,
ditt liv är diagnos
tills kassan blir räknad,
ljuset släckt,
och moppen åter gör dig till råtta




Fri vers av styff_
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-05-17 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_