Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Ditt mörker har färgat mig
Jag gick in med allt mitt ljus
för att du skulle få skina.

I stället var det ditt mörker som skuggade mig

Jag ville så gärna
att du skulle gå lättare
genom livet

I stället var det mina steg som blev tyngre

Vad har livet gjort mot dig
Vem har gjort dig till
den man du är
Jag gick all in med kärlek

I stället fick jag tomhet

Jag blottade mig för dig
för att du skulle öppna
ditt hjärta för mig

I stället blev mitt hjärta krossat

Jag ville så gärna komma innanför
jag var övertygad om att lyckas
Jag kröp närmre

I stället byggde du högre och högre murar av stål

Jag älskar din glädje
den som får flyga fritt ibland
jag såg den ett ögonblick
och log i mitt hjärta
jag trodde det var du

I stället kvävde du mig med din sorg

Det du har gjort mot mig
har ingen annan gjort
Jag är märkt av dig

din skugga följer mig




Fri vers av Majalis
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis