Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grådask


det vita mot de svarta bågarna
vackert på ett märkligt mäktigt sätt
förklarande det jordiska med hjälp av svävande

bokstäverna försvinner nu
hoppar runt på vägen

de kommer heller aldrig tillbaka




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 23:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om


2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP