Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnad av alla


Gråter bara i regnet

Jag var den som älskade dig mest när du var som värst

Jag gick flera mil för att nå fram till dig

Dina röda kinder och sorgsna ögon avslöjade dig

Du visste att jag skulle sakna dig så mycket

Men du lämnade mig ändå

Och nu regnar det på den platsen vi brukade älska

Ingen kan se mina tårar

För dom är begravda djupt in

Det enda du lämnade kvar var dina hårstrån i min säng

Och en ensam själ som gråter i regnet




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-18 12:09



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Åh vad sorgligt vackert, du berör..
2013-05-21

  HOWL
Så vacker dikt, det känns nästan som om jag var där! Där i ögonblicket! Du skriver så fint, och sorgligt.
2013-05-18

  Lollitta VIP
Det enda du lämnade kvar var dina hårstrån i min säng




<3
2013-05-18

    ej medlem längre
Fint och ärligt poeterat ..
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen