Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarbubbel

Med bomullsbeströdda gräsmattor under mina fötter
går jag en värmedagstur

inom mig känner jag att själen gör en lyckomanöver
nu är det den nyfödda naturens tid

bubblande går jag på min humörs stig
vill bara fortsätta leva




Fri vers av Dito VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-18 16:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2013-05-22

  Anders Nordlander VIP
Igenkännande
Man blir som ett Barn på nytt
2013-05-18

    ej medlem längre
Underbart varma fina ord.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP