Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tolfte flöjten : Fisk i Skog

 






fisken i skogen

spelar flöjt på ihåliga träd

fasligt löjligt

fast fint

liksom en naken bäck

sprittar mellan tolv par ben

mot solen döljer

sig tongångar där i

hårets djupaste rötter

torkar upp

och låter sig fångas hellre

i gamla mellotroner -69

än i stora mello -13

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-19 01:28



Bookmark and Share


  Nanna X
magiskt klingande skröna som landar i nutid
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP