Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av glas

Går försiktigt i zickzack
tänker, jag borde sopa upp dem...
skärvorna

Trampar på dem ännu en gång
känner den sylvassa smärtan
som om det ännu fanns något mer att krossa

Morgonsolen ger tillfälligt glitter
förljuger nattens mörker

Sopar försiktigt och lägger det i min hand
mitt glashjärta




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 1778 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-19 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten