Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sökande

Ett barn föds
oskyldigt
Av världen göds
smutsigt

Förändras
blir skyldigare
Försämras
själsligt

Blir gammal
misstänksam
Egoistiskt samlad
i habegärets namn

Vem klarar sig
finns undantaget
Ser disigt
söker svaret

Finns själen
som vill andra väl
En äkta vän
ge mig glasögonen

För jag vill se
jag vill ha
Den vännen
som min vän





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-19 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm applåd Bokmärker!
2017-04-26

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-05-20

  Stefan Höglund
Änglar finns men dom är få.
2013-05-19

    ej medlem längre
Det finns sådana vänner
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP