Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekosystem


jag saknar ljuden

som en gång fyllde mitt liv


som ett andetag




Bunden vers (Haiku) av Jnåt
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-19 21:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin bild av saknaden.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt