Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst

Som förstenad står jag
och stirrar

Mahonians lysande gula
mot det blanka vassa
Ögonen kan inte sluta
att fängslas
Som om de vore törstiga
på ljus
och liv

Det är din röst som tar mig
tillbaka
Det är din röst som
räddar mig
Din ljuva röst som viskar
"Jag älskar dig"




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes