Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon.

En varm bris värmer min kind.
Det doftar sommar och solens strålar letar sig in mellan persiennerna.
Vart är jag?

Intresset fågas av en kvittrande fågel vid min sida.
Jag har sett den förut.
Det är en kringvalsande, ärlig och välkomponerad melodi
som väcker mina nyfikna öron.

Vad ska det säga mig.. Melodin som får mig att känna....

......igen.

Skrämd av ett sammanträffandet. Likaså upprymd av känslan.
Hur en fri fågel på språng lyckas stanna upp tiden.

Jag vill stanna för att beundra dess skönhet.

I en bråskande stillhet,
vill jag bara vara just här.
Bara vi.
En sommarmorgon.







Fri vers av Malin Samuelsson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson