Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter dig

vill jag egentligen vara ensam?

drunkna drunknar drunknad
de hittade henne alldeles blåvit livlös på en strand

svanar änder

wake up wake up
det slutar inte här
trodde du verkligen att du kunde lämna allt utan att någon skulle märka
utan att något skulle förändras

efter dig, ditt jävla odjur
jag älskar dig
ser du inte
att
du är den vackraste som någonsin varit här
du är den mest fantastiska person jag någonsin mött

jag kanske återupprepar ord men

ser
du
inte

/how long does it take to believe it/
/he really misses me/

tänk om jag kunde hålla i något utan att förstöra det




Övriga genrer av det där som känns
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns