Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärleken försvinner

Om kärleken försvinner

så är världen här bara en grav

Om helvetet här brinner

så har jag ingen trollstav

Om pengar betyder allting

så är här inte värt att vara kvar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-21 00:22



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Grymt bra skrivet vännen. Håller med dig helt och fullt. Du har verkligen hittat pricken över i:et!!!
2013-05-21

    ej medlem längre
Pengar betyder inte allt, det finns det som är mer värt än pengar.
2013-05-21

  Magica VIP
Stark och berörande.
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP