Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv







det blir inte som du tänkt dig
men det blir bra ändå,

jag lovar.
släpp järnräcket, kasta
oss
och känn - att vi blåser.

vi,
tillsammans.


allt som krävs är mod.
lite puls, heliumfötter,
små ord.
du inte kan bära och
jag inte kan
förklara men känn.

du,

känn. vårt hjärtslag,
våra spår, känn
längtan.
smek fingerhud och känn livet
i min mage,


det är ditt











Fri vers av xilenie
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-23 12:59



Bookmark and Share


  Robin V
Galet bra!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

xilenie