Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstör mig

Lek med mina tvångstankar

Sjung en sång av mina rädslor

Rör vid min blodiga kropp

Stryp mig när jag skriker

Slå till mig på kinden när jag gråter

Försök att krossa mig

Döda mig långsamt

Hata mig lika mycket som jag själv gör




Fri vers av ErikaRoos
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-21 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos