Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda kärlek.

När allt brister och tårar bara rinner
När det enda som känns bra är att slå i väggen
Att kärlek till ett lag kan få mig känna så

Otroligt

Ilskan som så länge väntat på utbrott får äntligen brista
Så illa att jag inte längre känner igen mig själv
Den bryter ut

och

Jag kvävs
Letar febrigt efter syre.
Ska det ta slut nu?




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-21 13:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ut med alla känslor!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm