Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör ingen?


Lion's roar

Det verkar som om ingen ser

Fastän det är så jävla tydligt

Jag behöver inte ens ljuga

Jag skriker men ingen hör

Om jag står vid kanten

Hur lång tid tar det innan någon märker?

Om jag trycker tillräckligt hårt

Hur lång tid tar det innan jag förblöder?

Om jag skriker så högt jag bara kan

Kommer någon se mig då?




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-21 16:01



Bookmark and Share


  Stay Golden
Gud jag hoppas det löste sig för dig <3
2018-04-14

  Ewelina Mann
Berör mig starkt! <3
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen