Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humorn...

Humorn är en evigt huld
inte något vapen alls
mer en sprängfylld
replikerande och
ointaglig försvarssköld!

Exempel? Javisst!

-Du dräng, som är så klok ej dum
vad heter hus där kon har sitt rum?
Svår fråga för dig
eller har du svar till mig...
-Så klart jag har det är ju korum!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-21 16:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj ;)
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt