Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryckarkuken

Jag hatar patriarket
Dessa köttiga kukar av förtryck
Kvinnor står inte bakom folkmord

Jag hatar Internationella kvinnodagen
för att vi inte kommit längre
Jag hatar råbarkade feminister
för det handlar inte om jämlikhet

Jag älskar hårdrock men hatar hårdrockare
Denna kloak av homofober och sexister
Jag hatar Kiss och Mötley Crüe
för det handlar bara om att få ligga

Jag hatar en gammal vän som ringde mig och skröt
om hur han straffknullade ett ragg på Café Operas toalett
Jag hatar mig själv för varje gång jag legat med en främling
och gått därifrån med ett leende och +1 på min lista

Jag hatar killar i Ed Hardy-linnen på gymmet
Jag hatar killar i omklädningsrum
Jag hatar hockey och motorer
Jag hatar hockey -och motorkillar

Jag hatar Stallone, Schwarzenegger och Jason Statham
Har de någon gång yttrat repliken 'jag älskar dig'?
Jag hatar när mina vänner kallar mig tjejig
För det är ju så manligt att inte ha koll på sina känslor

Jag älskar min kvinnas höfter
och hennes mjuka stjärt
Det finns inget att älska
med en hårig mansröv

Jag hatar tabloidernas löpsedlar och "10 vanliga fel män gör i sängen"
för kvinnor gör ju allt rätt
Jag hatar det mysiga höstsexet
och jag bryr mig inte om hur vi svenskar knullar i sommar

Jag hatar alla osäkra unga flickor
för att de verkligen tror att de inte duger om de inte putar med läpparna
Jag hatar Bingo Rimér
mest för att han är så jävla ful

Jag hatar Slitz och chefredaktören
för 20 år av snedvriden kvinnosyn
Men mest av allt hatar jag nog mig själv
För att jag arbetat åt jäveln.




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-21 17:10



Bookmark and Share


  Nina.H
Du har rätt inställning.. och det
manligaste som finns är män som
vågar visa känslor..tycker jag! :)
Jäkligt bra skrivet!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea