Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skräcken

 

Jag har med mig skräcken från Irak/Iran
Och delikt terror länderna

Ingen hade gått före mig i helvete på jorden
Ingen har sätt så många döda i sitt liv än jag själv

Jag såg in i den grå brinnande fälten
Och hur en(gud) slaktar sin egen skapelse på jorden

Jag är en av de människorna vars existens
Bidrog till att en( gud) startade sin evig helig krig mot sin egen skapelse

Jag ber till ingen gud än Jesus
Som kräver inga eviga heliga krig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-22 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP