Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrinehoolmmaj 2013


Simplicitetsakademien

Simplicitetsakademien har hållit
sitt sista sammanträde
för att fastställa den slutgiltiga definitionen
av Occams rakkniv.

En definition med möjlighet
att överleva in i en postmodern tidsålder
där gränsen för länge sedan luckrats upp
mellan enkelhet och komplexitet
utan källa till kunskap
om vart vi är på väg
i en tid när kompassnålen fått cancer.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm