Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över den rår inte lagen!

Kärlek kan aldrig lastas för synd
och drabbas man av den
är det ju ett fynd!

Har man gett den
är den omöjlig att ångra
även hur folk än går an
så det är bara att ånga på för den
för både kvinna som man!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 15:35



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar text
2013-05-24

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt