Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken urbra metod!

En god dietist från Polen
svarar killen invid matskålen
när bantar han bäst...
Bara göra en test
försök att banta mellan målen!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-22 16:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt