Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG KUNDE

Om jag kunde

Skulle jag ta din lilla kropp i min famn
Sakta och varsamt ruska dig till liv
Blåsa luft i dina lungor och
känna ditt hjärta åter slå

Om jag kunde

Skulle jag se in i dina vackra ögon och
när du lutar ditt huvud mot mitt bröst och gråter
skulle jag torka dina tårar adjö
Kyssa din panna
Smeka din kind och viska i ditt öra
att ingen ska få göra dig illa igen

Men jag kan inte...




Fri vers av Therés
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-02-28 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!