Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonskugga och Läppglans


Liten blir stor så snabbt

Ögonskugga och läppglans är ditt liv just nu
och kläder
och smycken

Nu är du mitt emellan liten och stor
Ibland tuff och kaxig
Ibland liten och rädd

En underbar tjej
Vi tackar ödet för att vi får ha henne hos oss




Övriga genrer av Therés
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-03-01 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!