Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Hon skrek, kämpade och led
Smärtan och kampen blev lång
Ett snitt med kniven blev hennes smärtas slut
Ett snitt med kniven blev ditt livs början.




Fri vers av Kent Filppu
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-23 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Filppu
Kent Filppu