Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.05.2013 Onsdag


Funnen

Lejda gråtare lyfter sina skrin
för en denar och går hem
- i varje läger - under skyarna
av tårarnas dal.

Dödshotet mot veka livet
- det sargade skeppet -
gör misströstan kaotisk
när vi lotsas genom den mörka nattens kval.

Så sov, så länge som gryningen tillåter.
Och vänd dig inte om mer
för att spana efter det eviga livet,

när det redan är här.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 08:12



Bookmark and Share


  Nina.H
Fängslande rader som griper tag!
Slutet starkt..men andas vishet!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP