Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skönt, så skönt..


Jag börjar glömma

Nu seglar jag ut igen.
Ut från det du kallar värld.

Jag far dit
Som betyder så mycket.
Dagdrömmer.

Svävar i det blå.

Tittar upp så mycket oftare nu.
Alla blad och vitsippor betyder mer.
Trampar du på dom
Så gråter jag inombords.

Skallen ekar inte längre.
Jag tror du är borta.

Luktar på gräset.
Tittar på alla moln, som svävar så fritt
förbi.
Naturen och jag är allt nu.

Jag kan se så mycket mer.

För du är borta nu.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-23 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy