Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Skärvor på ett fönsterbleck
Härinne härskar rost,
glömska och förruttnelse
Dammiga spillror
något-någongång-någonting använt

Ljus läcker in
Glas knastrar, klirrar
Tegel, vildmossa eller trä;
det bortglömda
Regnet äter upp-
vad som en gång varit




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-23 17:28



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Åh fastnade direkt, du skriver otroligt bra, så mycket känslor i denna djupa text, och du skriver så levande, detta bokmärks hos mig och om man kunde skulle jag applådera tusengånger till
2013-10-25

  kerstin skriver VIP
den här tycker jag om, det korthuggna i hop med en skrapig röst som ur en transistorradio. (ja, som jag hör i bakgrunden när jag läser)
jag gillar denna rad särskilt:

// Tegel, vildmossa eller trä; //
2013-05-23

    ej medlem längre
big - & true
words
from
young
"scarface"
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma