Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällskvistpromenad

Kastanjelyrik målar en tavla
Fångar vinden gör en svala
Dimman hoovrar lättar blöt
Trädskelettet sträcker sina spröt

Kvällsmajbris vaggar handens blomma
Silar månen genom fromma
Svajar sirligt på sin gren
Maskrosblad dansar i gatlyktsken

Blomdanshav speglar hennes krona
Vinkar sävligt molnen torna
Tallen tronar likt en Gud
Gullvivsgrön äktar sin vita brud

Poppelsorti reser sig ur dvala
Rensar strålar kårar kala
Måsar pickar jorden svag
Rådjursblänk lyser upp en gammal dag




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 01:50



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Jaa, Sverige är nu grönt fullt med prunkande egna färgade oaser av alla de slag. Mången av dina promenaders ord fashineras av tankens inklädnad längs epiphyllums stad.Tja...lutar mig tillbaka och ler stort av din ordkonst. Vilken vacker promenad, poppel säger du... Tack Maistro för läsning & musik. :)
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller