Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar


myrornas fisketur ( choka )


detta att meta

är ju väldigt spännande,


och roligare!

i praktik än det sades:


vilken dramatik!


och ändå är det bara


mask som drar som den


var fisk - nu kan du kanske


släppa ner den i


vattnet?! vi har tittat klart,


vi ser fiskar som väntar!





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-24 12:35



Bookmark and Share


  Marianne Räf
De är så charmiga de där små
myrorna, du skriver om! :)
2013-05-25

  Yrre VIP
Älskar att fiska!
2013-05-25

  Lena Själsöga Keijser
så mycket tycker jag om ditt myrspråk

helt underbart
en vacker skrift att sätta i lärares händer
2013-05-24

  Lars Hedlin
Yes me like!
2013-05-24

  Solitaire VIP
Men vad söta!
Och såna optimister!
Den här texten
och bilden
får följa med
på dagens promenad :)
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran