Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är

vi är fulländningen i en värld som ständigt
gör allt för att separera
och som skapar explosioner av gnistor
bara för nöjes skull

kanten finns där bara för att kunna fösa känslor utför
och bryta sönder varje liten molekyl av glädje
som eroderar av en enda tanke
att skapa kaos av just ingenting

vi är

så skyddade av vår egen skapelse
och så berusade av oss att inget ont
kommer någonsin leda oss mot avgrunden
för vi vet, att barriärer enbart existerar av ondo

så många som vill förstöra det vi byggt upp
och så få som vill sträcka ut en hjälpande hand
att styrkan vi format inte kan dö ut
ens av kluvna atomer

kommer älska den väg du går
beundra den stig du väljer
förgylla de steg du tar
för jag vet hela vägen in till mitt innersta, att

vi är




Prosa av Max Poisé
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-23 22:23



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vi är !

"vi är fulländningen i en värld som ständig (t)
gör allt för att separera"

Vi är

Det här är ju helt suveränt skrivet (Hela dikten igenom)

Allt beröm !!!

(Hur har du det riktigt med adverb-ändelser? - Du kanske bara slarvar litet i bland?)
2018-03-09

  Maj-Lis VIP
Fina tankar
2018-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vi var, vi är och vi blir...en hel del bestämmer vi själva...tänkvärd text...
2018-01-25

  Yrre VIP
Så fin!
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé