Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bortom gränser och definitioner


Jag vill också dit


Jag ska åka till ett annat land där jag en gång varit på semester berättade barnet.

Det vill jag också göra min vän sa jag till henne.
Dit skulle jag också vilja åka.




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 924 gånger
Publicerad 2006-03-01 07:25



Bookmark and Share


  Mandsi
oj jag fick en bild av en liten flicka på ett sjukhus som precis fått veta att hon skall dö... hoppas det är något annat än hades rike.

mycket bra skriven.
2006-04-03

  Lou
vackert och perfekt dunkelt.
2006-03-28

  ebbamaj
jätte fin och bra!!!!!! vilket land var det.????????????..
2006-03-02

  ebbamaj
jätte fin dickt Masoud... vad var det för land??????????
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah