Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Regnbågens alla färger dränks i ballonger som svävar omkring just där man inte riktigt ser

Då nuet packar sin väska och lämnas helt ensam.




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 579 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic